Gratis yoga nidra voor heling & kracht

Gratis yoga nidra voor heling & kracht

Elke maand deel ik een gratis yoga nidra sessie met jou. Vroeger moest je hiervoor inschrijven, maar daar was ik het eigenlijk niet helemaal mee eens. Yoga nidra moet beschikbaar zijn voor iedereen. Deze yoga nidra geef je heling en kracht. Hij is gebaseerd op een yoga nidra sessie die ik volgde bij mijn eigen teacher Ilse.

Wil je weten wat yoga nidra is? Check dan even deze blogpost “Wat is yoga nidra?

Yoga nidra sessie voor heling & kracht

Ben jij op zoek naar een manier om extra in je kracht te staan? Om uit je hoofd te komen en helemaal te ontspannen? Dan is dit de ideale yoga nidra sessie voor jou. Ik kreeg er al heel wat positieve reacties op en doe het zelf ook regelmatig. Is deze niets voor jou? Geen probleem, volgende maand hebben we weer een nieuwe sessie voor je klaarstaan.

Hoe bereid ik me voor op de yoga nidra sessie?

Eigenlijk heb je gewoon een plekje voor jezelf nodig, waar je niet gestoord kan worden. Yoga nidra doe je het beste liggend. Dat kan op bed, op een matras, of op een yogamatje. Zelf doe ik het op een wollen yoga matje. Ik steek een kaarsje aan en zorg dat ik mijn oogkussentje (binnenkort verkrijgbaar in mijn webshop) en onder een dekentje lig. Van yoga nidra kan je het namelijk erg koud krijgen.

Hier gaan we dan…

Yoga nidra sessie: Heling & Kracht

Luister je liever op Spotify? Daar vind je deze yoga nidra sessie hier.

Een sessie bij mij live komen volgen? Maak hier je afspraak in de praktijk in Aarschot. Of eentje boeken voor jouw organisatie? Ik kom met plezier naar jullie toe. Neem dan even contact op.

Terug naar blog