Mindbar? Wie zijn jullie?

... en toen vielen alle puzzelstukjes in elkaar. 


Toen ik in 2021 Tijd maken voor Jezelf startte, had ik een fractie van mijn missie in mijn hoofd. Na enkele burn-outs en een faling, wilde ik mensen helpen door ze te leren wat ik zelf vergeten was: tijd maken voor zichzelf. Want om het in mijn thee-termen te zeggen: You cannot pour from an empty cup. Hoe lang je ook wil doorgaan, op een bepaald moment zegt je lichaam zelf wel stop. 


Omdat ik iedereen wil laten kennismaken met de kracht van Zelfzorg, startte ik de Mindbar. Je kan deze komen bezoeken in Aarschot of wij komen naar jou! 

Maar first things first... laat me mezelf even voorstellen: Hey, ik ben Jess

Jessica Van Humbeeck

... en misschien ken je me nog wel van het voormalige Thee met een Verhaal. Toen ik Thee met een Verhaal in 2019 noodgedwongen stopzette, had ik nog wat tijd nodig om op mijn plooi te komen. Maar ik koos de andere weg. Ik ging 300% voor mijn job... en wat bleek, op het einde van de zomer van 2021 ging ik voor de 3de keer in burn-out. Ik was weer hervallen. Of moest ik het een "verdieping" van de burn-out noemen?


Hoewel ik al langer bezig was met mindfulness, voetreflexologie en uiteraard de kracht van kruiden, verloor ik me alleen maar in mijn werk. Tot mijn lichaam aan de alarmbel trok.  Ondertussen heb ik me bijgeschoold in verschillende soorten relaxatietherapie en ben ik (therapeutisch) voetreflexologe en burn-out coach.


Wat houdt dat dat in? Wel, ik heb vanalles in mijn toolkit zitten: voetreflexologie, handreflexologie, gelaatsreflexologie, mindful wandelen en bosbaden (volgens de Mind-Walk methode en de EcoNidra methode), ademcoaching, yoga nidra teacher, meditatie, mindfulness, ...). 


Dat alles samen? Dat wilde ik graag naar 1 geheel brengen. En voilà, nu sta ik hier, met mijn nieuwe project: de Mindbar. 


De Mindbar? Dat is reflexologie en relaxatietherapie 


Ik zag het concept al eerder in andere landen. Je wandelt een mindspa binnen en je kiest wat jij nodig hebt. Is dat een meditatie, een voetreflexologie sessie of een yoga nidra sessie? Of trek je liever de natuur in voor een Mind-Walk sessie?


Momenteel kan je voor bovenstaande al bij me terecht op afspraak in mijn praktijk in Aarschot. Mijn praktijk bevindt zich bij Basic Beauty in de Gasthuisstraat 15 in Aarschot. Waarom daar? Wel Charlotte en Lisa zorgen voor de pure uiterlijke schoonheid van mensen, en ik laat ze zien hoe mooi jullie vanbinnen zijn. Win-Win, nietwaar?


En ik vind het gewoon heerlijk om met andere ondernemers samen te werken. Dus, heb je iets wat bij de Mindbar past, laten we eens een theetje gaan drinken. Ik ben zeer ambitieus met dit project.


Daarnaast is er ook een mobiele én een online mindbar. Je leest het goed. Je kan de Mindbar boeken (en kiezen uit ons menu wat je wil aanbieden) voor jouw evenement, bedrijf, beurs, jouw zaak ... . De Mobiele Mindbar kan voor 1 dag of voor enkele dagen bij jou worden opgesteld. 


Online zeg je? Yep, ideaal als je liever niet het huis uit wil. Uiteraard is het aanbod daar wat beperkter. Een voetreflexologie sessie geef je namelijk niet online. Maar samen mediteren, ademen, yoga nidra en zelfs mind-walk ... wij doen het!