Teamwork

Mindbar voor bedrijven

Door je medewerkers een cocktail aan zelfzorg te serveren of een hart onder de riem te steken waar nodig, creëer je niet alleen meer loyaliteit, maar ook een betere focus en meer gemotiveerde medewerkers

Ontdek hoe de MIndbar jou hierbij kan helpen >>


Jouw medewerkers een cocktail aan zelfzorg technieken serveren heeft tal van voordelen voor jou als werkgever.

Samenwerken met de Mindbar is een strategische keuze die kan leiden tot een gezondere, meer tevreden en productievere werkomgeving. Bovendien versterkt het ook je positie als werkgever en bespaar je dus kosten op lange termijn.

De Mindbar: het online meditatieplatform van Vlaanderen en Nederland

Welzijn & tevredenheid

Medewerkers die de Mindbar gebruiken, leren beter met stress omgaan en zijn dan ook productiever.

Teamwork

Stimuleer je medewerkers

We gaan concreet aan de slag met de medewerkers, op hun tempo en met die zelfzorgcocktail die bij hen past.

Versterk je werkgeversimago

Versterk je werkgeversimago

Het tonen van betrokkenheid bij het welzijn van medewerkers verbetert het imago als werkgever.

Laat je medewerkers dan ook op een toegankelijke manier kennismaken met zelfzorg en hoe ze dit in hun dagelijkse leven kunnen implementeren, in hun eigen tempo.

Verminder stress, prikkelbaarheid, slechte nachtrust, lage energie en gewoon niet lekker in je vel zitten op jouw werkvloer

Wat als ik je vertel dat je medewerkers een betere focus hebben beter als team functioneren en zich gewoon beter in hun vel voelen, als ze elke dag enkele minuten tijd maken voor zichzelf. Jij kan ze helpen, samen met ons, de Mindbar, die enkele minuten per dag te geven. Via de online Mindbar bied jij jouw medewerkers de tools aan om aan zelfzorg te doen. Aangezien dat heel erg persoonlijk is voor iedereen, is de keuze tussen de verschillende tools groot genoeg. 


En dat heeft dus een positieve invloed op hun werk en hoe ze zich voelen.


Wat biedt de Mindbar voor bedrijven?

Online, offline & hybride aanbod

We bieden zelfzorg tools aan voor jouw medewerkers. Dat kan online op ons platform, offline via workshops of hybride, de combinatie van beide.

Contacteer ons voor meer info

MindBox

Vervang dat boeket bloemen of die fruitmand eens door een zelfzorg pakket wanneer jouw medewerker te maken heeft met moeilijke tijden. Geef steun en zelfzorg. 

Online zelfzorg platform

Online zelfzorg platform op maat

Voor grotere organisaties kunnen we ons online zelfzorg platform personaliseren op maat van het bedrijf. Dit is al mogelijk vanaf 35 gebruikers. 

Contacteer ons voor meer info

Inmiddels serveren we 25+ bedrijven en meer dan 100+ particulieren zelfzorg cocktails op hun maat:

De workshop op kantoor was supertof en meteen ook bruikbare handvaten zonder zweverig te zijn. Dat vond ik leuk, want ik hou niet van zweverig gedoe. Achteraf thuis met de app aan de slag gaan, maakt het geheel af. 
De Mindbar: het online meditatieplatform van Vlaanderen en Nederland
A. - Medewerker
Blij dat ik met de Mindbar is zee ben gegaan. Het is een minimale investering en mijn medewerkers leren dat het ook goed is om eens te deconnecteren. Een win-win voor iedereen, dat merken we duidelijk in de sfeer op kantoor.
De Mindbar: het online meditatieplatform van Vlaanderen en Nederland
L. - Zaakvoerder
Als HR verantwoordelijke wilde ik wel eens iets anders bieden dan de klassieke fruitmand bij een zieke collega. De hart-onder-de-riem boxen maken het persoonlijk en het is eens iets anders. Dank je, Jessica!
De Mindbar: het online meditatieplatform van Vlaanderen en Nederland
S. - HR verantwoordelijke

De voordelen voor jou als werkgever:

1. Welzijn & tevredenheid van je werknemers

Door medewerkers toegang te geven tot het zelfzorgplatform van de Mindbar, toon je dat jouw organisatie zich bekommert om het welzijn van jouw medewerkers. Dit leidt tot verhoogde tevredenheid en loyaliteit onder werknemers, omdat ze het gevoel hebben dat hun behoeften serieus worden genomen.

2. Je medewerkers gaan anders om met (gezonde) stress

Het dagelijkse leven kan hectisch zijn en stress veroorzaken. Dankzij de Mindbar kunnen medewerkers technieken leren om stress te verminderen, zoals mindfulness, ademhalingsoefeningen en ontspanningstechnieken. Dit kan niet alleen hun algehele geestelijke gezondheid verbeteren, maar ook hun prestaties op het werk positief beïnvloeden.

3. Minder ziekteverzuim en hogere productiviteit

Zelfzorg bevordert een gezonde levensstijl en draagt bij aan de preventie van burn-out. Gezonde medewerkers zijn minder vatbaar voor ziekten en hebben over het algemeen een hogere energie en productiviteit. Dit kan leiden tot verminderd ziekteverzuim en betere prestaties op lange termijn.

4. Medewerkers nemen zelf hun verantwoordelijkheid

Het Mindbar zelfzorg platform stimuleert medewerkers om de verantwoordelijkheid voor hun eigen welzijn te nemen. Door toegang te bieden tot informatie, hulpmiddelen en ontspanningstechnieken, kunnen medewerkers hun eigen gezondheid en geluk bevorderen. Dit versterkt op zijn beurt het gevoel van controle en eigenaarschap.

5. Teamdynamiek

Een gezonde en tevreden medewerker draagt bij aan een positieve teamdynamiek. Als medewerkers beter in hun vel zitten, zijn ze waarschijnlijk meer betrokken en positief in hun interacties en communicatie met collega's, wat kan bijdragen aan een harmonieuze werkomgeving.

6. Kostenbesparend & betere employer branding

Het voorkomen van burn-out, stressgerelateerde ziekten en langdurig verzuim kan het bedrijf op de lange termijn kosten besparen. Gezonde werknemers hebben minder medische zorg nodig en zijn minder vaak afwezig, wat kan leiden tot lagere ziektekosten en hogere operationele efficiëntie.


Het tonen van betrokkenheid bij het welzijn van medewerkers kan het imago van het bedrijf als werkgever verbeteren. Het is dus goed voor de employer branding van je bedrijf. Dit kan helpen bij het aantrekken van nieuw talent en het behouden van bestaande werknemers.

Ja, ik wil graag meer informatie:


Door je medewerkers een cocktail aan zelfzorg te serveren of een hart onder de riem te steken waar nodig, creëer je niet alleen meer loyaliteit, maar ook een betere focus en meer gemotiveerde medewerkers

Ontdek hoe de mindbar jou hierbij kan helpen >>