Workshops & Groepslessen

Relax & Unwind, online & live bij jou in de buurt

Onze workshops & groepslessen

Een moment van zelfzorg tijdens een avondje met vriendinnen, of met jouw organisatie. Dat kan via de MIndbar. Ons Zelfzorg verwenmoment is een fijne workshop om te genieten en nieuwe ervaringen te ontdekken. Meer hierover lees je hieronder. 

Heb je een eigen zaak of organiseer je regelmatig evenementen voor jouw organisatie? Ook dan heeft de Mindbar voor jou een leuk aanbod. Meer weten? Lees dan zeker verder. 

ZElfzorg verwenmoment

Gewoon een verwenmoment. Hoe je het ook wil noemen: zelfzorg avond, zelfzorg zondag, zelfzorg zaterdag, Selfcare Sunday ... deze workshop is gewoon om helemaal tot rust te komen. 


Wat mag je verwachten? 


  • We starten met het trekken van een kaartje. Het deck van de Platbos boomremedies zit er meer dan eens gewoon "boenk" op. 
  • Dan geniet je samen van een lekker voetbadje met magnesium. Met bijbehorend een kopje thee* Terwijl je helemaal tot rust komt, vertel ik jullie over de kracht van Australische bloemen en laat ik je kennismaken met de bijbehorende nevelsprays, aromarollers en/of massage crèmes. 
  • Jij kiest wat het beste bij je past, en met een bepaalde intentie (die je op dat moment, onder mijn begeleiding enkel voor jezelf bepaalt), eindigen we met een meditatiemoment. 
  • Voor elke deelnemer is er een goodie bag en 1 maand gratis toegang tot de online Mindbar (twv. €9,99)


Duurtijd: 90 min tot 120 min. 

* drink je geen thee? Dan wordt er een alternatief voorzien. Valt er wat te vieren, kan ook voor de optie bubbels geopteerd worden.


Boeken? Vul het formulier onderaan deze pagina in, of contacteer ons.


Workshop voor jouw organisatie

Op zoek naar een workshop op maat van jouw organisatie? Relaxatie in combinatie met een zelfzorgmoment? Jess van De Mindbar komt graag bij je langs voor een interessante workshop op maat van jouw organisatie. 


Vraag hieronder meer informatie aan of contacteer ons. 


Groepsles in jouw studio

Heb je een yogastudio of een (groeps)praktijk en wil je graag (regelmatig) een sessie relaxatie, yoga nidra of ademwerk geven? Jess van De Mindbar komt met plezier bij jou in de studio een groepsles verzorgen, ook als dit eenmalig is.


ZIn een fijne langdurige samenwerking? Ook dan mag je me natuurlijk contacteren via het formulier hieronder of via onze contactpagina